CORONA

De praktijk houdt zich aan de algemene bekende richtlijnen van de RIVM en de beroepsvereniging FVB.


Dit is van belang zodat we samen kunnen zorgen dat we face-to-face behandelingen kunnen blijven bieden.


Wanneer je op de praktijk komt wordt ervan uitgegaan dat je gezond bent, en niet een van de volgende klachten hebt; verkoudheid, loopneus, keelpijn, verhoging, koorts, benauwdheid en hoofdpijn. Wanneer er een huisgenoot een van bovengenoemde klachten of corona heeft ben je genoodzaakt de face-to-face afspraak af te melden. Er is een mogelijkheid om telefonisch contact te hebben.

Bij binnenkomst wordt er verwacht dat je je handen desinfecteert. En na eventueel toiletbezoek wordt het toilet schoonmaakt met de doekjes die in de toiletruimte aanwezig zijn.

Er wordt geprobeerd zo goed mogelijk 1,5 meter afstand te houden, echter zal dit niet altijd in de praktijk realistisch zijn. Voel je daarom vrij om zelf een mondkapje mee te nemen.

Maak het bespreekbaar als je je niet veilig voelt.

Het is van belang dat je zelf een handdoek meeneemt voor als er eventueel gewerkt wordt op de mat of behandeltafel.

Tussen de sessies door zal regelmatig de zogenaamde hotspots worden gereinigd. De ruimte wordt zowel tijdens als tussen de sessies door gelucht, dit betekent dat het frisser kan zijn in de ruimte dan je gewend bent. Houd hier rekening mee, en trek eventueel warmere kleding aan.