CORONA

De praktijk houdt zich aan de algemene bekende richtlijnen van de RIVM en de beroepsvereniging FVB.


Dit is van belang zodat we samen kunnen zorgen dat we face-to-face behandelingen kunnen blijven bieden.


Wanneer je op de praktijk komt in de Bloemendalstraat wordt ervan uitgegaan dat je gezond bent, en niet één of meerdere van de volgende klachten hebt; verkoudheid, loopneus, keelpijn, verhoging, koorts, benauwdheid en hoofdpijn. Wanneer er een huisgenoot een van bovengenoemde klachten of corona heeft ben je genoodzaakt de face-to-face afspraak af te melden. Er is een mogelijkheid om telefonisch contact te hebben, maak het kenbaar als je dit wenst.

Bij binnenkomst wordt er verwacht dat je je handen desinfecteert en je je mondkapje draagt en plaats neemt in de algemene wachtruimte op de begane grond. Je wordt voor je afspraak opgehaald.

Vanaf heden is het verplicht binnen contactberoepen om een mondkapje te dragen, zowel door therapeut als cliënt wanneer de afstand van 1,5 meter niet gewaarborgd kan worden. Er wordt geprobeerd zo goed als mogelijk 1,5 meter afstand te houden en waar kan wordt enkel mondelinge begeleiding gegeven, echter zal dit niet altijd in de praktijk realistisch zijn. Het is daarom van belang dat je een mondkapje bij je hebt zodat er toch gewerkt kan worden volgens de richtlijnen.
Maak het bespreekbaar als je je niet veilig of prettig voelt.

Het is van belang dat je zelf een grote (bad)handdoek meeneemt.

Tussen de sessies door zal regelmatig de zogenaamde hotspots worden gereinigd. De ruimte wordt zowel tijdens als tussen de sessies door gelucht, dit betekent dat het frisser kan zijn in de ruimte dan je gewend bent. Houd hier rekening mee, en trek eventueel warmere kleding aan.

Ik ontvang je graag op de praktijk aan de Bloemendalstraat 7.