HERFST YOGA

NIET MEER MOGELIJK OM AAN TE MELDEN

Kom tot rust met ontspannende yoga. Jouw moment van rust en ontspanning in de week waardoor je jezelf weer kan opladen.

De herfst staat binnen de oosterse leer voor l o s l a t e n. Dit is dan ook het ideale moment om naar binnen te keren en je aandacht te richten op jezelf.

De lessen die dit seizoen worden aangeboden zijn opgebouwd uit yin yoga, restoritive yoga en yoga nidra (diepe ontspanningsmeditatie vorm). De houdingen, bewegingen en ontspanningsoefeningen zijn gericht op het (leren) ontspannen van je lichaam en geest ook al worden er fysieke en/of geestelijke weerstand ervaren doordat houdingen langer aangehouden worden. Door te ontspannen komt je lichaam uit de fight/flight modus. Om deze lessen te volgen is geen ervaring nodig.

Praktische informatie

De lessen worden gegeven in kleine groepen van max. 5 deelnemers.

Dit seizoen bestaat uit 13 lessen op de dinsdagavond van 19:30 uur tot 20:30 uur. Er is een mogelijkheid voor een proefles te volgen. Hiervoor is ook aanmelding nodig.

Dinsdag 8 september is er een proeflesavond, kom uitproberen voor 7,50 euro. Deze betaal je contant (liefst gepast, geen pin mogelijkheid) voorafgaande aan de les.

Het les seizoen start op dinsdagavond 15 september tot en met dinsdagavond 15 december. Op 13 oktober is er geen les i.v.m. herfstvakantie. De lessen vinden plaats in Zorgpand Rijnlaan 37 in Zwolle. De kosten voor dit seizoen bedragen 150 euro. Dit bedrag te voldoen voor aanvang van het les seizoen, in overleg is betaling in termijnen mogelijk.

Ben je enthousiast geworden? Schrijf je dan in via het contact formulier. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Dus verzeker jezelf van een plekje. Na aanmelding krijg je bericht via de mail.

Heb je twijfels van praktische of medische aard? Is de eerste lesdag al verstreken maar wil je alsnog meedoen? Neem dan contact op via het contact formulier, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

De groep van 19:30 is vol, je kunt je nog aanmelden voor de les van 21:00 uur. 

Corona

De ruimte is zo ingericht dat er voldoende afstand van elkaar gehouden kan worden. Gebruik van eigen materiaal heeft de voorkeur, maar er is voldoende materiaal aanwezig. De ruimte heeft ramen die open kunnen. De handen kunnen worden gedesinfecteerd voorafgaand aan en na de les. Eventueel toiletbezoek is mogelijk. Bij klachten kun je het beste thuis blijven.

Houd rekening met elkaar!