ERVARINGEN

Inge stelt mij op mijn gemak en zorgt voor een goede sfeer.


Ik heb Inge leren kennen als een heel prettig persoon. Ze luistert goed en oordeelt niet. Ze heeft me geleerd anders naar sommige dingen te kijken en de technieken die we in de therapie hebben gebruikt hebben mij geholpen. Ze stond ook open voor feedback. Sommige opdrachten pasten wat minder goed bij mij; en ze keert altijd naar technieken die ik wel prettig vond.


Inge is een ontzettend fijn mens, die benadrukt en uitstraalt dat alles oké is.


Zeker, fijn in de omgang, betrouwbaar en anders dan al dat gepraat.

Soms was het samen even zoeken naar wat de ‘juiste’ weg zou zijn. Daar konden we het gelukkig goed over hebben en daar zijn we volgens mij ook goed uitgekomen. Ik raad Inge Stoffer aan met name voor mensen die open staan voor een meer lichaams- en ervaringsgerichte aanpak. Ze weet wat ze doet en ze heeft een heel prettige en open manier van begeleiden.


Inge is een prettige therapeut die je goed ondersteunt bij je eigen proces. Door de veiligheid en de sfeer in de behandeling krijg je voldoende ruimte, maar weet ze ook met de juiste vragen de plekken te raken die je zoekt. Deze bewustwording en ervaring komt je behandeling ten goede.
Ik heb het ervaren als een zeer goede combi in de behandeling van mijn angststoornis. Door op verschillende vlakken/aandachtsgebieden met twee therapeuten aan de slag te zijn en beiden elkaar goed aanvullen en verdiepen, is de behandeling bij Inge een hele waardevolle aanvulling geweest. Inge heeft mij enorm geholpen in de ontrafeling van mijn jeugd en verhouding naar ouders/gezin, dit heeft mij sterker en bewuster gemaakt. Ook heeft zij mij geholpen bij mijn zelfbeeld, en laten inzien dat het goed genoeg is.