INGE

De instabiliteit van het leven, lijkt wel een van de weinige zekerheden die we hebben in het leven. Alles is continue in beweging, de wereld om ons heen, wij zelf, onze gevoelens, onze gedachtes. Alles! Niet erg als je het gevoel hebt de wind in de rug te hebben, het kan voorkomen dat de instabiliteit van het leven ons overspoelt. Hier hebben we allemaal mee te maken. Ook ik!

Met die instabiliteit gaan we allemaal anders om. Soms kan het zijn dat een manier die altijd werkte, ineens niet meer werkt. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat er dingen in je leven zijn veranderd, je dingen zijn overkomen. Het kan ook zijn dat je het contact verliest met je lijf door krampachtige pogingen om controle te ervaren over de instabiliteit.

De instabiliteit die het leven kenmerkt kunnen we niet veranderen, we kunnen wel veranderen hoe wij hier zelf mee omgaan. Ik biedt een lichaams- en ervaringsgerichte therapie op maat aan welke je helpt weer in contact te komen met je lijf, je gevoel, je gedachtes. Dit helpt om weer af te kunnen stemmen op jezelf, wat je nodig hebt en zo uiteindelijk je creativiteit weer aan te boren om je weg te vinden in een telkens veranderende wereld.

Ik ben iemand die graag samen met jou werkt!

Ik loop graag een stukje met je mee op jouw pad… dit doe ik door middel van mijn sensitieve houding ten opzichte van jou, mijn observerend vermogen waarin ik opzoek ga naar een juiste afstemming om jou nieuwe ervaringen op te laten doen in een veilige en gelijkwaardige setting. Op een laagdrempelige manier laat ik je ervaren, zien, voelen wat een lichaams- en ervaringsgerichte benadering kan doen voor jou.

Het uitgangspunt ben jij!


Ik vind het belangrijk om mijn kennis op peil te houden en uit te breiden, hiervoor volg ik jaarlijks met plezier diverse trainingen en opleidingen. Ik heb een grote interesse in hoe de connectie tussen lichaam en mind werkt, in lichaams- en ervaringsgericht werken komt dit samen! Waardevol is de wijsheid die door ervaring wordt verkregen.

Nieuwsgierig naar reacties en ervaringen van anderen? Klik dan hier.
Of wil je iets meer over mij te weten komen, bekijk mijn Linked-in pagina.

Ik ben lid van de FVB en de vakvereniging voor dramatherapeuten NVDT. Daarnaast sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister van vaktherapeuten. Dit betekend dat ik voldoe aan de kwaliteitseisen van vaktherapeuten.

FVB logoNVDT logoVakregister logo

Inge Stoffer, is aangesloten bij het WKKGZ (wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg).